Wil je je keukendeurtjes verven? Laat ons het voor je doen!

Je keukendeurtjes verven is een hele klus. Demonteren, glaswerk afplakken, eventueel folie, lijmresten en handgreepjes verwijderen… en dan moet het schuren, gronden en aflakken nog beginnen! Heb je er al eens over nagedacht om dit karwei (deels) uit te besteden? De klus is met 8 werkdagen geklaard en is waarschijnlijk goedkoper dan je denkt!

Zelf je keukendeurtjes verven? Of laten spuiten? Check onderstaande veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Onze coating- en interieurprofessionals staan voor je klaar.

Als coating professionals gaan we natuurlijk voor een perfect eindresultaat. Het laten spuiten van je keukendeurtjes – en eventueel zijpanelen – is altijd gladder dan schilderen. Ook is de verf harder, waardoor een duurzaam resultaat is gegarandeerd. Twijfel je nog of je je keukendeurtjes wilt laten schilderen of laten spuiten? Laat je adviseren door een van onze meesterschilders.

Om structuur- en kleurverschil te voorkomen raden wij je aan álle keukendeurtjes in een keer te laten spuiten.

Wij spuiten de frontjes van je keukenkasten in elke kleur die je maar wilt: van zuiverwit (RAL 9010) tot gitzwart of metallic… Jij kiest de kleur en afwerking (mat, zijdeglans of hoogglans), wij zorgen voor een perfect afgewerkt eindresultaat.

Jazeker! Als interieurspuiters spuiten we vrijwel alles: keukenfrontjes, binnen- en buitendeuren, stoelen, kasten, tafels, radiatoren, garagedeuren, kozijnen en industriële producten… je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al eens in onze spuiterij voorbij zien komen.


Kijk ook eens op dedeurenspuiters.nl

Jazeker! In onze interieur- en meubelspuiterij bewerken en spuiten we vrijwel elk type ondergrond. Van geolied of boenwas eiken, tot MDF en kunststof… elk materiaal krijgt de perfecte (voor-)behandeling en finish voor een uitstekend resultaat!

Als je besluit om een vrijblijvende offerte bij De Keukenspuiters aan te vragen, hebben wij wat gegevens van je nodig:

  • Jouw NAW-gegevens
  • Jouw e-mailadres
  • Jouw telefoonnummer
  • Het gekozen pakket
  • Het aantal keukenkastjes die gespoten moeten worden
  • Een aantal foto's van jouw keuken
  • De gewenste kleur
  • Eventueel overige wensen

Laat het ons weten via het offerte aanvraagformulier. Stuur je ook even een foto mee? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een (gratis en geheel vrijblijvende) offerte op maat!

Afhankelijk van het aantal keukendeurtjes, de ondergrond en de gewenste uitvoering worden de deuren meestal binnen een week voorbewerkt en afgelakt. Wil je dat we de keukenfrontjes ook bij je ophalen en/of afleveren? Of misschien zelfs ook demonteren en netjes afmonteren? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze keukenspuiters leveren je keukendeuren weer perfect bij je af. Door bijna heel Nederland!