Vraag direct jouw persoonlijke offerte aan.

Wij maken graag een offerte die perfect aansluit op uw wensen. Vul de stappen in het onderstaande formulier. U ontvangt binnen enkele werkdagen een passende offerte op maat.

Wilt u de keuken op zeer korte termijn/met spoed laten spuiten, neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 0341 75 99 00

Offerteformulier

1. Type keuken
2. Opties
3. Oplevering
4. Contactgegevens
Samenvatting en versturen
Type keuken*

Keuze voor kleur

Heeft u interesse in kleuradvies?*
Keuze glansgraad
Afwerking zijpanelen

De zijwanden en vaste onderdelen van de keuken kunnen door de Keukenspuiters op locatie in kleur worden gebracht. Hierbij heeft u de keuze tussen aflakken of wrappen. 

In het geval van wrappen bieden wij de keuze uit 4 vaste kleuren: wit, grijs, antraciet en zwart.

Kroonlijsten, lichtlijsten en/of plinten laten meekleuren?
Handgrepen selecteren*

Nieuwe handgrepen? Maak een keuze uit de selectie of bekijk meer handgrepen op https://prodinter.com/.

M7924.64
M7924.65
M8053.69.95
W7822.M1
W7822.Z4
W7922.1 Z4
W7922.93
W7922.M1
Z0056.17
Z2089.67
Z7905.97
Z7934.61
Z7937.61
Z7937.72

Vul hier het productnummer in, bijv. W0818160.Z4

Keuze apparatuur

De Keukenspuiters werkt samen met verschillende partners op het gebied van keukenapparatuur. Wij kunnen onze klanten in contact brengen met lokale leveranciers.

Demontage en montage
Wilt u een Doe het zelf-pakket ontvangen?

Als u de vaste delen van uw keuken zelf afwerkt, dan bieden wij een handig Doe het zelf-pakket voor €70,- (incl. btw). Dit pakket bestaat uit:

  • Verf in de gekozen kleur
  • Verharder
  • Rollertje en houder
  • Spuitbus
  • Tape
  • Folie
  • Schuurpapier
  • Ontvetter
  • Verdunning

Zijn er gebreken waar wij rekening mee kunnen houden? Bijvoorbeeld loslatend folie of een kapot front? Noteer hier uw wensen.

Upload een foto van je keuken*

U kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren en uploaden.

Reden van aanvraag*

Voordelen van duurzaam vernieuwen:

1. Kostenbesparend: Door te kiezen voor duurzaam vernieuwen, kunnen de kosten aanzienlijk worden beperkt. Het hergebruiken en renoveren van bestaande elementen kan de totale kosten aanzienlijk verlagen, terwijl de kwaliteit behouden blijft.
2. Milieuvriendelijk: Duurzaam vernieuwen is beter voor het milieu, omdat het gebruik van nieuwe materialen wordt beperkt en de afvalproductie wordt verminderd. Het verlengt ook de levensduur van bestaande keukenelementen, wat resulteert in minder verspilling van grondstoffen.
3. Tijdbesparend: In vergelijking met het installeren van een nieuwe keuken is duurzaam vernieuwen vaak sneller. Aangezien er geen sloop- en afvoerwerkzaamheden nodig zijn en het renoveren van bestaande elementen minder tijd kost dan het plaatsen van nieuwe, kan de klant sneller van een vernieuwde keuken genieten.

Maak bewuste keuzes voor duurzaam vernieuwen en geniet van een prachtig gerenoveerde keuken zonder de nadelen van het vervangen van de gehele keuken.

Je aanvraag is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR