EEN INITIATIEF VAN MEILING

Keukenkastje spuiten? De Keukenspuiters is een initiatief van Meiling; een begrip op het gebied van schilderwerk, spuitwerk (coating) en interieurdecoratie. Wie voor Meiling kiest, gaat voor kwaliteit. Ons uitstekende vakwerk, effici├źnte werkwijze en (bijna) grenzeloze service heeft gezorgd voor een prachtige, loyale klantenkring verspreid over heel Nederland.

Met Meiling wordt alles mooier. Ons geheim?

TOTAALPAKKET

De grote kracht van Meiling is het totaalpakket. Meiling biedt alles op het schilderen, coaten en interieurdecoratie. Deze drie onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Verder helpen wij je graag van begin tot eind; van advies, regie tot en met de uitvoering. Als klant van Meiling word je volledig ontzorgd. Een mooi geschilderd en gedecoreerd huis/pand zorgt immers voor een gevoel van comfort en veiligheid. Wij maken van jouw huis een echt warm thuis.

HET ATELIER

In het Meiling Atelier bent je op de juiste plek voor inspiratie en advies. De Meiling stylistes hebben kennis van de laatste trends en innovaties. Zij hebben passie voor hun vak en denken graag met je mee. Met hun creatieve idee├źn komen zij met een gedegen plan van aanpak. Zo kunnen zij je van een passend klant- en kleuradvies voorzien. Kortom heldere en persoonlijke adviezen en afspraken vooraf; daar houden we van!

Kortom ons geheim?
Passie, kwaliteit en puur vakmanschap.