Interieurstyling, advies & afwerking

Interieurrenovatie jaren ’40 huis

De interieurrenovatie van deze gezellige woning in Elspeet is bij uitstek een prachtig voorbeeld van onze totaaloplossingen.

Aan de hand van moodboards verzorgde een van onze interieurstylistes het interieur- en kleuradvies, ook leverden wij alle verf, hebben wij de - grote én kleine - keuken gespoten, de muren behangen en leverden (en monteerden) we de gordijnen, jaloezie, bank, fauteuil en vloerkleed.

Wat vinden de bewoners ervan?

‘Zes jaar geleden kochten wij ons jaren’40 huis. Een knus huis met veel mogelijkheden, dat er nog veel geklust moest worden vonden we niet erg. Op ons wensenlijstje bleef staan om de houten vloer te vervangen voor een goed geïsoleerde vloer met vloerverwarming. Deze renovatie bood ook kansen om een aantal dingen in huis aan te pakken die ons toch niet zo goed bevielen. Ons huis was te donker en met de komst van twee kinderen was de woonkamer te vol geworden. We hebben advies aan interieurstyliste Cynthia gevraagd en daar hadden we direct een goed gevoel bij. Cynthia heeft goed naar onze wensen geluisterd en vrijwel haar gehele ontwerp hebben we laten uitvoeren. We wilden een lichter en rustiger huis zonder dat het saai en kleurloos werd. En dat is helemaal gelukt! We zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat!’